Resultaten voor cursus thaise massage

cursus thaise massage
Thaise Stoelmassage in Assen Massage Assen - Della Vermetten-Tromp.
Duur 30 minuten €30. Duur 45 minuten €40. De cursus Thaise stoelmassage heb ik gevolgd bij Lien Siwalette Thai Massage Holland. Bekijk de reviews van Massage Assen. T: 06 - 14 71 69 46. 9407 PM Assen. Facebook Twitter Linkedin.
Thai Massage cursus 4 wekelijkse lessen 1 Awareness Health.
Thai Massage cursus 4 wekelijkse lessen 1. In Thailand is het heel gebruikelijk naar de masseur te gaan voor ontspanning, maar ook voor behandeling van lichamelijke klachten en stress. De Thaise massage bestaat uit een drukpuntmassage die de route van de energie door het lichaam volgt, en maakt gebruik van strekkingen uit de yogatraditie.
Wat is Thaise Yoga Massage? - Sawadee Massage.
Bovendien zitten veel mensen een groot aantal uren per dag achter decomputer, waardoor zij gebrek aan beweging hebben enklachten kunnen ontstaan, die met de strekkingen uit de Thaise yogamassage kunnen worden verholpen. En dat maakt dat de Thaise massage zo onderscheidend en effectief is. Thaise yogamassage wordt wel vergeleken met een meditatieve dans. In vloeiende, doorgaande bewegingen strekt en masseert de masseur je. Dat gebeurt over de kleding heen, waarbij de gemasseerde op een dikke mat op de grond ligt. Deze vloeiende, doorgaande beweging van de ene strekking naar de ander brengt, de gemasseerde in een diepe ontspanning. Alles kan even worden losgelaten. Deze massagetechniek is in Thailand ontstaan vanuit de Indiase yoga en Chinese acupressuur technieken shiatsu.
Workshop Traditionele Thaise massage - Top Sportmassage.
Workshop traditionele Thaise massage. 6 daagse basis cursus. Massage is één van de oervormen van therapie die we nu kennen. Steeds meer mensen die in contact komen met Thaise massage zijn onder de indruk van de effecten op lichaam en geest.
Sharonna's' Blog.
Ik volg bij Sharonna de cursus Thaise Yoga Massage en vindt dat een leuke ervaring. Sharonna doet dat op een spontane en rustige wijze met ruimte voor iedereen om zich de technieken eigen te maken. Het uitvoeren/geven van een Thaise Yoga Massage is erg leuk en ontspannen.
Training - KESUWON - MASSAGE, TRAINING EVENTS.
Daarnaast wordt aandacht besteed aan de theorie van Thaise massage energielijnen, drukpunten en komt de oorsprong en historie van deze techniek ter sprake. Deze cursus is open voor iedereen met belangstelling voor Thaise massage. Voorkennis is niet nodig. Goed om te weten.:
Cursus Massage, leer professioneel masseren. LOI.
De opleiding Massage bestaat uit de volgende onderdelen.: Klassieke Zweedse massage. In de klassieke massage maak je langzame, glijdende bewegingen. Je kneedt en wrijft met de bloedstroom mee richting het hart, om de bloedcirculatie te stimuleren en de spieren te ontspannen.
ITM Thai Hand Amsterdam Traditional Thai Yoga Massage School.
After completion students will have in-depth knowledge of the 10 major energy lines and are able to perform the different therapeutic massages to relieve complaints of customers. ITM THAI HAND AMSTERDAM. Massage School ITM Thai Hand Amsterdam is the first International Training Massage School in Europe.
Thaise Yoga Massage - studio Vandaan.
Wordt toegepast op een zacht, plat bed van matjes en dekens op de grond. De ontvanger draagt prettig en loszittende kleding en er wordt geen gebruik gemaakt van massageolie, behalve tijdens de gezichtsmassage. Yoga ervaring is in het geheel niet vereist: de Yoga Massage is zowel geschikt voor mensen met als zonder ervaring in de beoefening van yoga. Yoga Massage is perfect voor mensen die een onbalans ervaren op fysiek, danwel emotioneel gebied, of voor diegene die gewoon toe is aan een uurtje heerlijk ontspannen. Thaise Yoga Massage bij je thuis.: De Thaise Yoga Massage kan ook bij je thuis gegeven worden. Dit kan bij je thuis in UTRECHT en als je over voldoende lege ruimte beschikt: wat betekent ong.
Internationaal erkende professionele massage opleidingen.
Chanthanu Traditional Thai Health Center. Thaise Traditionele Massage voor iedereen, overal en altijd. Leer het zelf! Chanthanu Traditional Thai Health Center biedt in samenwerking met de Internationale Training Massage School ITM Thai Hand Chiang Mai, Amsterdam, Berlin een uitgebreid pakket aan professionele Thaise Massage opleidingen aan.

Contacteer ons